Söndagsmorgon!

Ännu en ledig dag framför oss och vi har tre huvudaktiviteter planerade för dagen!

Traktorn! Medan Axel var i Kanada fick vi hem de nya delarna till traktorn och i förra veckan satte Axel dit dem så nu är traktorn faktiskt ”lagad” även om den inte sitter ihop ännu. Igår gjorde Axel rent ett par delar som ska limmas ihop och om de torkat tills idag så ska han limma dessa (med kemisk metall).

Ridhusbesök med Kaprifol! I det ridhuset som jag tränar för Åsa i kan man också betala en summa per tillfälle för att rida i utan tränare så det tänkte jag göra idag. Det är både lite närmare och bättre väg än till både Sämsholms ridhus och Gäsene ridhus där jag också varit i några gånger.

Sovrummet. I veckan och igår har vi fortsatt måla/lasera brädor till väggen och till sänggaveln och idag tänkte vi spika upp de som ska upp på väggen i alla fall, och kanske fortsätta klura lite på hur sänggaveln ska bli.

img_2108

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s