Gårdagens

Det var fortfarande plusgrader ute igår när jag kom hem från jobbet så jag gjorde en chansning och skrittade bort till paddocken med Kaprifol, kanske, kanske skulle den var ridbar. Snön var nästan borta och underlaget var bitvis mjukt faktiskt så det gick att rida lite grand där inne i alla fall. Jag höll mig i skritt och lite trav och körde ett lösgörande pass med mycket sidoförflyttningar. Kaprifol (och jag) blir bättre och bättre på det vilket är väldigt roligt, och användbart! Överlag kändes hon fin, hon var väldigt avslappnad och ”nere på jorden” om man jämför med dagen innan och jobbade fint. Sen blev hon bitvis lite trippig där underlaget var sämre och hon var även lite ”stel” eller mer kanske o-genomriden i början, vilket inte är så konstigt eftersom det gått en dryg vecka sen vi dressyrat senast. Förhoppningsvis får vi till ett pass till innan/i helgen och så har vi nästa dressyrträning för Åsa på måndag!

img_5539

Zacken fick galoppa lite igår, det var nu en dryg vecka sen jag var ute ensam med honom, vilket ju är en av hans ”issues”, men det gick bra. Han är mycket mer spänd jämfört med när man har sällskap, men han jobbade ändå relativt trevligt bitvis, och det var skoj att få springa lite.

Planen för dagen är att Kaprifol vilar och Zack får röra på sig, eventuellt på banan annars en uteritt. Även Alice och Simon ska få röra på sig idag (passar på att röra på så många som möjligt när Axel inte är hemma, haha). Rebecka är i Danmark denna veckan så har haft hand om Simon ett par dagar nu, men i morgon är hon tillbaka igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s