Vårtecken

Ett av de tydligaste vårtecknen är ju när man har vita hår överallt. Orsaken till detta är såklart fluffiga Alice som idag fällde riktigt duktigt! Med tanke på hur lerig hon var, var det ganska tacksamt faktiskt, det var bara att ta svettskrapan och dra av både hår och lera.

Före:img_5691

Efter en omgång med svettskrapan:

img_5692

En del hamnar på kläderna och en del hamnar i munnen, men lyckligtvis hamnar det mesta på golvet!

img_5693

Efter Alices grovrengöring fick hon och Kaprifol komma ut på en kort, kort handhästrunda, vi väntade nämligen besök av Axels föräldrar + moster så jag hade lite tidsbegränsat ute i stallet och jag hade även mockningen att hinna med. Hästarna var pigga och glada i alla fall och Kaprifol var lite odräglig och muckade gräl med Alice när jag inte lät henne dansa omkring hur som helst. Jag hade gärna släppt henne lös på gärdet idag, men det är alldeles för blött där så vi får hålla oss borta från gärdet tills det har torkat upp.

Medan jag sopade stallet testade Kaprifol lite gränser i ligghallsöppningen också, men hon var faktiskt riktigt duktig och drog snabbt tillbaka tassen när jag blängde på henne när den hamnade för långt ut i stallgången.

img_5697

2 thoughts on “Vårtecken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.