Skrittrunda

Det är obeskrivligt underbart att det är LJUST på eftermiddagarna numera! Behövde inte ens skynda mig idag, och ändå var det ljust hela rundan. Jag red Zack idag och hade Kaprifol som handhäst och valet föll på vinterrundan (drygt 3km). Inte så långt, men jag skrittade hela rundan så det tog ändå sin lilla tid. För Kaprifols del passade det väldigt bra med en skrittrunda idag efter två dagar med galoppbus på gärdet/i sommarhagen och det gladde mig att se att min vanliga häst var tillbaka idag. Avslappnad och lagom pigg från start och skötte sig exemplariskt vid Zacks sida, inte ens när det kom en fyrhjuling med plog i full fräs på en intilliggande väg tog hon chansen att busa till det. Zack var också duktig såklart!

IMG_5732

I morgon får jag eventuellt sällskap av Rebecka och då ska vi nog hitta en snötäckt och bra väg så vi kan galoppera en runda med hästarna ovan!

Alice vilade idag och höll sig inne i ligghallen med den andra ”gamla tanten” medan jag mockade och grejade i stallet. Sen var den hund eller liknande som skällde väldigt gällt ganska nära så alla hästarna for iväg och skulle undersöka saken. Vet dock inte om de kom fram till nåt riktigt.

IMG_5734

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.