Pussla traktor

Ny dag igen! Söndag denna gången och dagen planeras ungefär som gårdagen: traktorpussel. Vi kom en bit igår, men det tar ju en jädrans tid detta pussel då inte alla bitar passar perfekt utan man får använda lite våld. En hel del är ju dessutom ”hemmafix” sen tidigare ägare och inte alltid så enkelt och smidigt att komma åt och få fast… Men nu sitter i alla fall framdelen och bakdelen av traktorn ihop med varandra och i har börjat koppla ihop diverse kablar och rör igen. Vi har även fått fast ena sidans ”balk” som sen håller upp armarna (tror jag). Allt måste sättas tillbaka i en viss ordning för att göra det lite klurigare, för en grej sitter fast i en annan grej, som ska gå igenom en annan grej, som behöver en annan grej, och så vidare i all oändlighet. Men som sagt, det går framåt i alla fall! Och när vi slutade för dagen igår kändes det ändå som att det var överkomligt arbete kvar. Vi får se hur långt vi kommer idag helt enkelt!img_2108

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s