Vecka 11

Som alla andra veckor börjar det med en ny måndag! Det är en ganska normal jobb-vecka men det händer lite roligare saker på det privata planet. På onsdag firar nämligen jag och Axel vår andra bröllopsdag (coolt va!) och det ser ut att kunna vara en solig och härlig dag, kanske skulle grilla dagen till ära?

På torsdag ska jag på mitt första styrelsemöte med Gäseneryttarna och jag och Rebecka ska ta vår sista uteritt tillsammans med Kaprifol och Zack. På lördag blir det nämligen en resa till Örebrotrakten; jag och Susanna (och kanske Rebecka) kör upp Zack till hans nya hem för att se så han kommer fram ordentligt och så är vi ju såklart lite nyfikna på hur han ska bo.

Om Kaprifols ben är fortsatt fint hela veckan så är jag lite sugen på att löshoppa henne på söndag, och så kanske jag kan boka in en dressyrträning till nästa vecka. Så härligt med vår! Träningssuget ökar och det blir allt enklare och roligare att rida och träna när det är ljust på eftermiddagarna och markarna är mjuka och härliga. Nu är det ju dessutom bara 1.5 månad kvar till hoppkursen på Grevagården, så vi behöver allt få in lite bommar och hinder i vardagsträningen igen för att komma lite i form! Skoj skoj!

dsc_0049

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s