Zacks flytt

Sådärja, hemma i soffan igen efter ungefär tolv timmar på språng! Klockan ringde 07.00 i morse och Susanna och jag gick upp och åt frukost innan vi packade i ordning det sista, packade in grejerna i bilen, kopplade på släpet och spolade bort nattens lera från Zacken.

IMG_1512

Zack kände såklart på sig att skulle hända och han var lite nervös och spänd i stallet så jag och Susanna var faktiskt aningens fundersamma/lätt nervösa för hur lastningen skulle gå nu när det var ”skarpt läge”. Men alltså Zack var en pärla och gick rakt på släpet när jag skickade in honom, såå duktig kille! Och som han stod i släpet sen! Vi hade ju kameran på och han var lugn som en filbunke verkligen och tittade lite ut genom fönstret bara och blev inte ett dugg svettig eller så. Skönt eftersom resan var såpass lång!!

IMG_1511

Vi stannade som sagt i Mariestad men i övrigt körde vi på hela sträckan och kom fram till hans nya hem vid halv ett ungefär. Där fick han se sig omkring lite innan han fick komma in i sin stora härliga box full av mumsig halm.

IMG_1517

IMG_1531

Stallet han har flyttat till bestod av fyra boxar och tre fina halvblod fyllde de andra boxarna. Hästarna fick stå inne och ”lukta in sig” lite på varandra medan papper skrevs, pengar bytte ägare och vi fick även lite mumsig fika!

IMG_1553-1 (dragen)

Innan vi åkte hemåt fick han såklart massa pussar och godisar, och sen åkte vi iväg!

IMG_1550

Senare under vår hemresa fick vi rapport om att ihopsläppet med Zacks och hans nya kompis (en valack med det passande namnet Zick-Zack) hade gått bra också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.