Planen höll

Axel har jobbat på riktigt bra med traktorn igår och idag och det är nu inte mycket som fattas innan det är dags att se om den startar efter att allt har varit isärplockat. Det är lite glykol och diesel som ska fyllas på, batteriet ska på plats igen och nån rem som ska dit och lite andra småsaker, men sen så! Så får vi hoppas att alla delar har hamnat på rätt ställe, hehe.

Kaprifol har fått motion och jag fick sällskap av Susanna till banan så jag fick dessutom lite färska bilder samt att Alice fick komma ut samtidigt. Kaprifol var väldigt missnöjd i munnen idag och ville inte alls vara med, men vi lyckades hamna på några bra bilder i alla fall. Känns bra att det är träning för Åsa i morgon så vi kan få lite hjälp! 🙂

Susanna var i stallet för vi skulle fortsätta att gå igenom hennes utrustning, i går när vi åkte hem stannade vi nämligen i hennes förra stall (typ) och hämtade hem en del (!) grejer som hon lämnat där. En del ska säljas på loppis, en del slängde vi och en del la vi ut på annons på Hästnet. Många fina och nästan nya Horseware-täcken bland annat om nån är ute efter det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s