6:e april

Hej och hå vad tiden springer på! Igår var det jobb och lite bilfix som stod på agendan samt att jag var på styrelsemöte i Gäsene på kvällen. Nu drar det ihop sig för årets första tävlingar så det finns en hel del att ta tag i! Helgen 12-14 maj har Gäsene nationella hopptävlingar och innan dess ska hindermaterialet ses över för säsongen, lagas lite, kanske målas lite och eventuellt kompletteras. Sponsorer ska hittas, segertäcken ska köpas in och broderas och funktionärer ska gärna anmäla sitt intresse att hjälpa till under tävlingsdagarna. Men det ska nog gå att få ihop! Vi har två arbetsdagar på anläggningen och ytterliggare ett möte inplanerat innan tävlingssäsongen drar igång, så ska vi nog få igång grejerna efter vinterns vila.

Här kan man anmäla sig till de olika klasserna och läsa mer!

https://tdb.ridsport.se/meetings/40844

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.