Upprensning 

Puh idag har vi arbetat hårt jag och Axel. Vi började dagen med att dra ut allt skrot som tidigare ägare till gården lagt på en hög bakom stallet. Denna hög har med tiden blivit ganska övervuxen av diverse växter så vi passade på nu innan växtsäsongen drar igång på riktigt. Det allra allra mesta ska skrotas men en del av det kan nog användas till nåt. Får se när vi får tillfälle att sortera och köra iväg med skiten, nu är den lättillgänglig i alla fall. 


Efter detta tog vi fram traktorn och kärran och fortsatte med de meterlånga trädstammarna som samma säljare samlat på hög bredvid skrothögen. Vi lastade stammarna på kärran och körde ut till Pers flishög ute i skogen där vi fick lov att lägga de halvruttna stammarna. Det blev fyra fulla lass och det tog faktiskt resten av dagen. 


Jobbigt och tungt arbete men väldigt skönt att få det gjort! Nu är det bara våra egna högar kvar här, hehe. En med träd som ska bli ved, en med gammalt stall som vi bestämt att vi ska ta ut en container till och en med tegel och betong som vi kanske kan fylla nåt hål med nånstans. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s