Gårdagen

Det blev ännu en ganska lugn dag igår. Jag gick ut till hästarna när jag kom hem och pysslade lite och sen blev det en skrittrunda på Alice med Kaprifol som handhäst. Det har gått en vecka sen klinikbesöket nu och vi har två veckor kvar till återbesöket. En vecka till med skritt för hand och sen ska jag skritta henne uppsuttet den sista veckan. Jag kommer dock inte exakt ihåg om jag ska öka på längden på skrittiden nu när vi går in i andra veckan, får kolla upp det när jag kommer hem sen.

IMG_6430

Hästarna var lugna och avslappnade i allafall på vår lilla skrittrunda och vi tajmade in det ganska bra mellan snöskurarna. Jag tog även träckprov på båda mina hästar + Simon igår och det kunde nog inte gått smidigare. Kaprifol la en fin hög i stallgången medan jag gjorde i ordning hästarna inför skrittrundan och de andra två släppte jag in i boxen (ja inte samtidigt såklart). De hann väl stå där inne max en minut innan de snällt ”gjorde ifrån sig” så jag kunde välja ut några fina bollar och stoppa i påsen. Queens ägare tog själv prov på sin häst och i morse kunde jag således stanna och posta paketet, så får vi se vad analysen visar sen!

Axel hade en analys-dag på jobbet igår och var inte hemma förrän vid åtta så när jag var klar i stallet la jag mig i soffan med en bok och läste tills han kom hem. Han hade med sig måttband och avvägningsinstrumentet hem igår också så någon kommande dag ska vi mäta in ridbanan!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.