Mer från igår

Medan Axel var iväg med traktorn på förmiddagen igår grejade jag med hästarna. Alice fick sig en skrittrunda i sommarvärmen och efter det blev båda hästarna duschade och lite rentvättade på damm och hår.

IMG_6541

Alice stod helt lös utanför stallet medan jag spolade kallt vatten över hela henne, ganska så uppskattat i värmen! Kaprifol stod inte lika stilla, hon är nämligen väldigt kittlig. Benen och halsen är inga problem att spola, men när jag spolar på ryggen och främre delen av rumpan (korset) så rinner vattnet ner och kittlar henne nåt otroligt vid virveln och på magen. Det gick bättre om jag stod en bit i från och duschade henne så det blev lite mindre vatten på ett och samma ställe och det inte blev sådana rännilar ner över magen. Blöt blev hon i alla fall till sist!IMG_6546

Vi fick lite annat grejat under eftermiddagen igår också. Jag rensade lite ogräs:

IMG_6558IMG_6559

Och Axel sådde potatis, morötter, sallad och palsternacka. I dag fortsätter vi med lök, majs och dill!

IMG_6557

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.