Veckans händelser

Ny vecka igen då och vad händer då denna vecka? Jo i morgon är det troligtvis återbesök till kliniken för Kaprifols del, jag väntar dock på samtal från veterinären som i efterhand har sett något på Kaprifols röntgenplåtar som vi ska prata lite om. Gissningsvis ska vi ändå in i morgon men jag kan med ganska stor sannolikhet säga att behandlingen inte har hjälpt.

I helgen som kommer är det dags för nationellt hoppmeeting hos Gäsene och jag ska dit både torsdag och fredag kväll, samt hela lördagen. På torsdag ska jag först åka till Landvetter efter jobbet och hämta upp helgens banbyggare och skjutsa honom till anläggningen för kvällens banbyggnation. På fredag eftermiddag drar tävlingarna igång med 1.00m-klasser och på lördag blir det successivt högre. Båda dessa dagar är jag med som funktionär. Även på söndag är tävlingarna igång men då har jag nog hjälpt till tillräckligt för den här helgen, ska ju få lite gjort hemma också!

tävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s