Fredagsmys

Fredagsmys kommer i många skepnader! Så här till exempel:

Sommarvärme var det ju även idag så jag och Rebecka red upp längs sjön och in på en väg som leder till en plats där man kan gå i med hästarna utan att det är massa badande människor på plats. Alice var VÄLDIGT skeptisk först (och det var ingen idé att prova med Kaprifol innan Alice gick i) men när Rebecka hoppat av och visat Alice att det bara var frömjöl som förvirrade strandlinjen plaskade hon glatt i. Kaprifol följde då efter utan bekymmer och när hon sett hur Alice plaskade omkring tog hon efter och vevade ganska bra med sina framben hon med 🙂 Vi höll på att doppa oss också då hon snubblade lite i vattnet, men hon tog sig upp som tur var, hehe.

Vi fick en del travat också så nu är travpass 3 avklarat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.