Skrot och spontan grillkväll

Jag får erkänna att vi var lite segstartade igår på morgonkvisten och kom nog inte igång med nåt arbete förrän vid efter lunchtid, och då var det så varmt så vi fick ta paus ganska snart, hehe. Men under förmiddagen var det andra som jobbade, vi fick nämligen gödselstacken delvis tömd igår! Tomas (bonden) behövde två mer lass till gärdet han höll på att gödsla och plöja borta vid skolan så han kom och tog halva gödselstacken nästan och skiten kom således ner i jorden direkt.

IMG_6686

Älskar att se dessa maskiner arbeta, haha. Tänk vad snabbt och lätt de gör jobbet! Hästarna var inte så imponerade dock.IMG_6689

Även vår lilla traktor fick jobba igår. Snart får vi ju skrot hämtat och då är det ju bra att samla in allt skrot, denna värmepanna (?) låg på stenmuren mellan hagarna men Goliat hjälpte till att dra fram den och fylla på vår skrothög.

IMG_6697

Vi blev i princip färdiga med skrotsorteringen igår men ska fortfarande dra fram lite grejer till rätt plats, så lastbilen kommer åt och hämta det. Det blev nämligen spontan grillkväll med grannfamiljen nedanför oss igår så vi städade ur lusthuset lite ordentligt också och så hade vi en trevlig kväll med grannarna!

IMG_6699IMG_6700

Idag skiner solen igen (ja vi bor ju i Sverige så jag måste ju nämna vädret minst en gång varje dag!) och vi ska fixa det sista med skrotet och sen blir det nog målning av sågverket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s