Långhelg!

Långhelgen har startat och vi har fyra härliga lediga dagar framför oss. Ja lediga från jobbet alltså 😉 Huvudplanen för helgen är ju att gjuta stolpfundament till den blivande ridbanan men till det behöver vi fortfarande lite grejer. Axel försökte köpa stolpskor i veckan men de var slut, men skulle komma in igår eller i morgon. Vi väntar helt enkelt tills i morgon och ser om de kommit in, annars får vi köpa nån annanstans. Sen behöver vi en tombola också och den är vi på väg för att hämta just nu! Pappa har nämligen en som vi får låna så vi har hästsläpet efter bilen och är på väg till Sjuntorp för att hämta den! Vi ska även via Ikea i Uddevalla när vi ändå är i krokarna för att köpa inredning till vår garderob som vi nu har bestämt hur den ska se ut. Det ska bli skönt att snart kunna få lite ordning på kläderna igen! Det fattas ju dock lite lister först, men det kanske vi också kan få ordning på i helgen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.