Fredagsmorgon

God morgon! Solen skiner och himlen är klarblå och det är redan ganska varmt ute trots att klockan ”bara” är tio. Jag har precis ätit frukost och ska alldeles strax gå ut och göra i ordning Kaprifol för lite ridning. Idag ska vi skritta bort till ridbanan tänkte jag! Det ska bli roligt att känna lite på henne där.

I övrigt ska vi försöka ta reda på om Beijer får in stolpskorna under dagen, och i så fall åka och köpa dem, alternativt så får vi hitta dem nån annanstans. Vi ska även köpa taklister till garderoben, listfärg till golvlisterna samt mera plywood så vi så småningom kan göra klart lådorna i sänggaveln.

Men först, ridning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s