Den stora gjutardagen

Vi fick tag i stolpskor i går, inte hos Beijer dock utan hos Jordnära (där de dessutom var billigare). Vi fick även med oss två extra gjutrör och ett gäng lister till garderoben så nu tror jag att vi har allt för att kunna färdigställa den så småningom. Vi har 10% rabatt hos Beijer för att vi är medlemmar i LRF, och nu hade vi även fått en ”rabatt på rabatten”-lapp så vi hade ytterligare 10% rabatt, så vi passade även på att köpa mer rödfärg till våra byggnader samt svart färg till dörrarna. Vi gick runt lite och kikade lite noggrannare på byggnaderna igår och det är nog ändå en del som går att måla utan att först byta hela fasaden. Blir nog sommarens projekt att måla och greja, och bygga nya dörrar, kommer bli så fint!!

IMG_6721

Men så idag då: dags att gjuta plintar till staketstolpar. Det ska säkert gå bra, men det tar nog sin lilla tid då det är 46 stycken som ska gjutas, hehe. Vi får se hur det går helt enkelt, men det är ju faktiskt en ledig dag i morgon också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.