Skrittrunda

Hästarna släpptes ju som sagt ut i ny gräshage igår och har alltså mumsat gräs hela natten och dagen antagligen. Just när jag kom stod de och vilade, men så fort de kommer utanför grinden ska nosarna ner i backen och det ska ätas gräs. Varför liksom? Är gräset på andra sidan så mycket godare verkligen? Hade de stått i grushagar hade det ju inte varit konstigt alls, men nu? Reflex kanske?

IMG_6915

Nåja, det blev en mysig barbackatur med båda hästarna (Kaprifol på släp) och vi var ute i ca 40min. Inte alls dumt.

IMG_6921

När vi var tillbaka i stallet blev det lite hovvård och lite extra borstning innan jag sprayade med flugspray, satte på flughuvor och satte på lite solkräm på Alices söta rosa näsa som nu tittar fram under den sista vinterpälsen. Sen fick de gå ut i hagen igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.