Hinderbygge

Rebecka gjorde mig som sagt lite sällskap mitt på dagen igår, medan Axels kusin var i Borås när dottern tävlade. Vi red som jag skrev och sen satte vi igång med att bygga en grind till min hinderpark! Vi rotade fram lite brädor i gömmorna och utrustade oss med såg och skruvdragare, och det blev inte så dumt faktiskt!

Så här långt hann vi igår, och om jag orkar göra nåt mer av den i dag tror jag att jag ska försöka mig på att göra som ett kryss i varje ruta med lite mindre brädor. I så fall blir dessa kryss röda, medan resten av grinden förblir vit. Tror det kan bli tjusigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.