Äntligen lite regn!

Jag tror knappt vi fått något regn på hela vår semester, men nu igår kom det äntligen en liten skvätt i alla fall. Gräset i hagarna har växt lite segt det senaste men jag hoppas det kickar igång nu igen. Även ridbanan mådde bra av lite regn, vi ska nog passa på att prova vår sladd-balk idag och se hur den funkar! Vi började aldrig med staketet igår så det får bli dagens projekt! I övrigt bjuder dagen på matning av grisar, handling, besök hos BM, nån slags motion för Kaprifol och födelsedagskalas för Rebecka. Så denna dagen ska nog rulla på den också!

IMG_3810

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.