Sista dagen

Tre superhärliga veckor har gått, och vi är nu inne på allra sista semesterdagen. Lite tufft såklart, för det är helt fantastiskt att vara hemma på vår gård och greja och fixa! Jag är jättenöjd med allt som vi har åstadkommit under dessa veckor, ridbanan högst upp på listan såklart men även all målning och att brädhögen är väck känns otroligt bra! Och inte behöver man ju sluta jobba hemma bara för att arbetet börjar igen, men det blir ju onekligen lite mindre tid över till hemmafix.

Vi fortsatte greja med staketet till banan igår men det efterlängtade regnet som pölade ner större delen av dagen gjorde att vi drog oss inomhus till stor del så vi kom inte så långt som vi hade kunnat. Men det är ju en dag i dag också!

IMG_7721

Kaprifol från morgonens enkla pass i nysladdad paddock i går. Innan regnet kom dock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.