Utebelysning

Redan när vi hade elektrikern här inför förra hösten och fixade belysningen inne i stallet var planen att få upp lite lampor på utsidan också. Leveransen av lamporna blev dock väldigt försenad så de hann inte komma i tid. Vi kom dessutom fram till att det vore bäst om vi fick upp panelen på insidan först så vi hade någonstans att sätta upp elkablarna, så utebelysningen fick vänta. Men nu är ju hösten och mörkret här igen och panelen är uppe så nu ska även ytterbelysningen upp! Själva lamporna har vi satt upp idag, och vi har haft kontakt med elektrikern också som ska planera in oss någon gång under den närmaste tiden.

Fyra lampor på stallet blir det, en vid varje ingång i princip. En vid nya stalldörren, en vid dörren på kortsidan, en vid verkstan och så en vid de stora logdörrarna. Blir nog fint med lite ljus här sen!

I samband med elektrikerns besök kommer vi även få lite belysning på ridbanan. Vi fick låna en lampa av elektrikern och prova och vår plan är att sätta upp den högt upp på kortsidan till stallet. Det blir inte så ljust så man vill hoppträna, men tillräckligt för att kunna rida och det får räcka. Det blir ett sånt himla projekt att försöka få ner stora stolpar runt banan och hitta lampor till det och dra ännu mera kabel, så vi provar detta och jag tror att det kommer duga alldeles utmärkt för vår lilla bana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.