Inventerat frysarna…

Som ni nog märkt har vi varit duktiga på att fylla våra två frysar under hösten. Det började med Axels egenskjutna rådjursbock och i helgen var det dags för grisarna. I dag kände vi att vi hade dålig koll på vad som faktiskt fanns i frysarna så vi hade svårt att planera våra middagar. Så nu under kvällen har vi inventerat både frysen i köket och den i källaren (som är fylld till brädden) så vi kan beta av köttbitarna en i taget. Det är en del, minst sagt. Vi får nog sluta med vår ”vegetariska dag” tror jag, hehe. 

2 thoughts on “Inventerat frysarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s