Inomhusdag

Det blev helt ändrade planer för dagen. Axel fastnade i jobbet och vädret lockade inte till utomhusarbete över huvud taget. Axel jobbade då lite extra och tar en annan dag ledigt nu när ändå i princip halva dagen gått åt. Loke har haft lite utav en ätar-dag idag men han har sovit en lite längre stund i alla fall så då kunde jag greja lite inne. Under de senaste två veckor har jag nämligen påbörjat renoveringen på övervåningen under de stunder som Loke sover och jag inte har stall eller egen sömn att tänka på. Ibland får jag mycket tid, och ibland ingen alls, men det går framåt i alla fall!

Alla golvlister och dörrlister är nedtagna, jag har även försökt ta ner taklisterna men det kommer inte gå utan att de går sönder så de får sitta kvar. Här är lite bilder från när listerna nästan var nere, den fantastiska tapeten är ju huvudanledningen till renoveringen här uppe.

Efter dagens arbete är även all tapet nere i den övre delen av hallen. Det är ju samma tapet i trappan ner och i hallen på nedervåningen men vi stoppar här och gör denna biten först. Det är redan mycket ljusare och trevligare!

Nästa steg är att tvätta taket och måla detta vitt. Sen ska väggarna tapetseras med renoveringstapet och målad. Vi har dock inte riktigt bestämt färg än, det ska inte bli helvitt i alla fall även om det blir en ljus kulör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s