Vinterpromenad

Vi inledde denna vackra vinterdag med en promenad; Axel gick med Loke i sele och jag red Kaprifol. Vi tog samma runda som vi gick igår eftermiddag, fast andra hållet och underlaget var riktigt bra. Kaprifol slapp bootsen och klarade sig hur fint som helst. Aningens halt på nåt ställe där snön var hård packad av mycket bilar, men annars hade hon bra fäste och inga snöstyltor får hon ju såklart.

Axel hade med sig kameran och tog lite bilder!

Kaprifol var PIGG idag, trots en ganska intensiv uteritt igår. Kanske var det snön som var extra skoj! Det blev mest skritt idag men jag travade och galopperade ett par gånger lite fram och tillbaka och in på sidovägar medan Axel gick i sitt tempo. Nyttigt det också, att gå lite fram och tillbaka och inte bara ha huvudet instället på snabbaste vägen hem 😉 Det blev omkring en 6-7 km i alla fall, och på slutet var hon lugn och avslappnad i både huvud och kropp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.