Vackra vinter!

Denna dag började på liknande vis som gårdagen; på Kaprifols rygg i snön! Idag hade vi dessutom sällskap av Rebecka på Calle och även Simon fick hänga på idag. Kaprifol fick agera vuxen och ha Simon på släp och gå först, Calle är nämligen inte så mogen för sin ålder 😉

Birgers väg blev det och vi travade i princip hela vägen från 182:an upp till vändplatsen (ca 1-1.5km) där den nya vägen går över i skogsvägen hem till oss, i övrigt höll vi oss till skritt. Så otroligt härligt med all snö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s