Dressyr med bommar

Eftersom Loke sovit himla bra under dagtid det senaste tänkte jag idag chansa att rida i dagsljuset medan han sov i vagnen. Så efter morgonens familjeträff i Vårgårda proppade jag Loke full med mat och så gick vi ut. Jag behövde dock inte ta chansningen just idag för jag tajmade in det hela med att Rebecka var i stallet och hon erbjöd sig att ta med Loke på en promenad med henne och Simon. Och det kunde jag ju inte tacka nej till!

Jag passade även på att dra fram ett par cavalettibommar som jag red både över och i mellan. Passet gick bra tycker jag, galoppen var lite studsig och det kom nåt bocksprång men jag hade inte förväntat mig nåt annat nu när underlaget är ”bus-säkert” igen.

27157072_10155897570090851_1981325578_n

Jag är väldigt nöjd med den senaste tidens motion av Kaprifol, känns som vi är lite på g igen! Nu blir det vila i morgon och om underlaget fortsätter vara mjukt blir det löshoppning på lördag och uteritt med Rebecka och Mr Vit på söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.