Solen värmer

Idag har både jag och alla djuren tankat energi och D-vitamin från den underbara solen! Jag började med promenaden med Kaprifol och vi gick rundan förbi badplatsen och hade det hur skönt som helst.

IMG_0829

Vi fick dessutom sällskap på drygt halva rundan då en av mammorna jag träffar på fredagar också skulle ut och gå med sin bebis+barnvagn precis när vi passerade hennes hus. Väldigt trevligt och Kaprifol passade på att uppföra sig exemplariskt och jag märkte knappt att hon var med utan hon traskade på så lugnt och fint efter mig så. Inte ens den sabeltandade shettishingsten som kom i full galopp fick henne att röra ett öra, så duktig tös 🙂

Även i hagen märke man att hästarna gillade solen. När jag kom ut till stallet för andra gången låg Alice ner i snön och jag tänkte först ”oj oj hoppas hon inte blir kall nu!” men när jag kände på henne var det snarare så att hon låg och svalkade sig i snön, hehe. Hennes vinterpäls är inte så passande för dessa dagar.

IMG_0841

IMG_0843

IMG_0847

IMG_0848

Även dessa små nakenfisar vågade sig ut idag när jag öppnat deras dörr!

IMG_0853

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.