Fredagsmorgon!

Planen för dagen är att promenera bort till veckans vuxen-barnträff i församlingshemmet, tror det kan vara sångstund idag. Efter det har vi en dejt med Rebecka så vi ska ta en runda med hästar och barnvagn. Blir så här skoj tycker Loke!

Han var inte lika pigg igår kväll. Han somnade jättefint vid åtta och innan jag hann lägga honom i sin säng plingade det på dörren. Axel var ute hos fåren så jag fick gå och öppna och då vaknade Loke såklart och var sen pigg fast jättetrött efter det. Försökte både mata och vagga lite och lägga honom i sängen men det gick inte. Vid halv tio gick jag upp till sovrummet och la mig bredvid honom i dubbelsängen och så pratade vi lite så han skulle varva ner lite. Och mitt i test av nya ljud (ooooo-ooo) slocknade han, munnen fortfarande lätt formad för sina o-ljud, haha.

Så var det bara att lyfta över en helt lealös kropp till sin säng sen. Så söt.

1 thought on “Fredagsmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s