Loke har fått…

… en potta!

Så bedårande söt min alldeles egna lilla unge.

Jag är ju inte betrodd till att köpa saker till hemmet utan Axel (och tvärt om också får jag väl säga) men en potta köpte jag med hem från Hjulet i Vårgårda, haha. Jag spanade in lite tavlor och annat skoj också så får väl dra med mig Axel dit någon dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.