Kallt och vackert

Vår termometer säger att det var fjorton minusgrader här i natt och nu är den på åtta minusgrader, stadigt minskande med den värmande solens närhet. Ännu ganska kallt alltså, men denna fantastiska sol kan ju göra vilka minusgrader som helst välkomna nästan! Utsikt från sovrummet för en liten stund sen:

IMG_1675

Det var lika vackert i går, men väldigt blåsigt så då var det kallt på riktigt. Vi gick och red en promenad visa sjön mitt på dagen och det gällde att packa in ansiktet ordentligt.

28906983_10215993825026444_1072754559_n

Nu vid frukosttid är det bara jag och Loke hemma. Axel har åkt till flyget för att ta sig till Australien med jobbet och kommer hem först på måndag den 26:e. Han missar tyvärr många saker denna vecka; Lokes 6-månaders kontroll med läkarbesök på BVC, infoträffen för babysim, min mormors 93-årskalas och Lokes 6-månadersdag. Fördelen är ju dock att jag har många saker att roa mig med medan han är borta!

IMG_1673

Inte heller kommer jag och Loke vara ensamma så mycket. Om bara ett par timmar kommer mamma hit och i morgon ska jag köra henne till Göteborg för ett besök på en ögonklinik. Hon stannar tills på tisdag och sen på onsdag kväll kommer Susanne hit och hälsar på och stannar till torsdag morgon! Och sen är det ju mormors kalas på lördag så då kommer jag träffa alla mina syskon, syskonbarn, kusiner på mammas sida, kusinbarn och moster och mamma och så mormor då såklart. Fullt hus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.