Fårahuset

Nu är vi inom ramen för lamning om man tänker sig beräknad ankomst plus/minus en vecka. Annika (fårens förra ägare) var och hälsade på för ett par dagar sen och hon tror att det dröjer lite till, så vi har lite is i magen ännu med att stänga in fåren i sina lamningsboxar/stänga ute baggen. Däremot la vi en del jobb på fårahuset igår och gjorde det större. Man kan ju aldrig ha för stort och ytan vi lämnade mot ”ytterdörren” kommer vi ändå inte ha någon nytta av, så fåren har nu ett par extra kvadratmetrar att traska omkring på. Nu kommer vi enklare kunna sätta upp större lamningsboxar här inne också, vi kommer låna sådana där grindar från Annika så det blir ganska smidigt.

Väggen mot dörren är inte helt klar, men vi ville inte hålla på för länge igår på eftermiddagen när solen försvann från fårens hage eftersom de inte kunde gå in medan vi grejade. Men det fixar vi klart ganska enkelt idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.