Valborgsmässoafton

Denna dagen började med årets möte med LRF konsult och vi fick lika bra hjälp med skatt och moms och diverse som alltid, himla bra alltså! Mamma är ju här så hon passade Loke medan jag och Axel var där, det tog nog bara en halvtimme tror jag. Under förmiddagen stängslade vi även lite större för fåren på gårdsplanen och släppte ut Marie Curie med sina lamm, så alla mammor och lamm gick tillsammans, härligt!

Efter lunch åkte vi in till Göteborg och lämnade mamma på ögonkliniken för dagens operation av grå starr, jag och Axel och Loke åkte vidare till Granngården för lite inköp under tiden som mamma ”låg under kniven”.

IMG_2784

Operationen gick snabbt och bra, och även vårt besök på Granngården så vi var snart på g hem igen! När vi kom hem hade Baggen tagit saker och ting i egna händer och gick glatt och betade tillsammans med sina fruar och barn, vi hade tänkt släppa in honom till dem först i morgon men en dag tidigare var tydligen bättre sa han. Han är väldigt lycklig över att gå med dem igen och mumsa gräs.

Kaprifol skulle fått lite motion idag men hon var tråkigt nog halt på höger fram. Såg inte helt skoj ut, förhoppningsvis är det en vrickning efter bus i geggig hage, får se hur det utvecklar sig under de närmaste dagarna. Hon fick lite mys och täcke på i regnvädret i alla fall.

IMG_2785

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.