Skuttat stockar

När Axel hade putsat vinterhagen igår kunde jag inte låta bli att sadla Kaprifol och rida där! Det är fortfarande lite ojämnt efter att hästarna gått där hela vintern, men vi tog det försiktigt.

IMG_3169

Det blir så fint när det är putsat!

IMG_3176

Innan jag började rida drog jag fram däcken också som legat på stenmuren hela vintern.

IMG_3178

Kaprifol var lite piggare än jag trott, jag tänkte hon skulle vara lite seg i värmen men det var hon icke! Jag satte tillochmed på hacket, vet inte riktigt hur jag tänkte där. Det hade inte skadat med en lite bättre broms! Hon har ju inte motionerats så jättemycket denna veckan iom att jag inte velat lämna Queen ensam så mycket plus att det varit så väldigt varmt. Men det gick bra ändå, det blev lite fler skutt än det fanns hinder, men inget ”allvarligt”. Roligt att hon tyckte det var skoj! Och däcken hoppade hon utan att tveka, trots ganska bristfälligt stöd från ryttaren som mest styrde och höll i manen.

IMG_3189

Söta små pållar 🙂 Nästa helg kommer deras nya kompisar!

IMG_3190

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.