Peggy har anlänt

Igår strax innan nio på förmiddagen rullade det in en transport på gården och Kaprifol och Queen blev väldigt förväntansfulla. Ut kom ett sött brunt sto, lite rödare i pälsen jämfört med Kaprifol som är ganska mörkt brun och Queen som är lite ljusare.

Peggy fick kika in i ligghallen i lugn och ro och hälsa på de andra över staketet en stund innan vi släppte ihop de tre tjejerna. Hon är låg i rang och gick undan direkt när de andra två lite moppsigare tjejerna visade att de var de som bestämde här. Mycket mer action än så blev det inte, även om K och Q gjorde några små utfall mot P när hon kom för nära. Under kvällen igår och morgonen idag går de ”tillsammans” fast med Peggy på ett bra säkerhetsavstånd. I kväll flyttar Abbe hit och han och Peggy är vänner sen tidigare så jag kan gissa att de kommer gå i två ”flockar” en tid innan de blir lite mer bekväma med varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.