Idag och i morgon

Morgonens cafeteria-arbete gick smidigt, lite mer att göra än under unghästkvällarna eftersom det skulle fixas lunch men det var inte så jättemycket folk så det rullade på bra.

Vid halv tvåtiden åkte vi hemåt och vi (Axel) har hunnit med att fixa lite stabiliseringsben till paddockstaketet som stått på agendan ett tag. Det har blivit lite snett med tiden men nu blir det väl lite rakare och stabilare igen.

IMG_3850

I morgon är det en stor dag i Kyrkedal Gårds historia, det är nämligen dags för den första träningen i paddocken! I morgon kommer nämligen Emeli hit och har tömkörningsträning. Om ni kanske minns tömkörde hon Kaprifol ett par omgångar hemma hos Camilla när hon bodde i Nårunga för typ två år sen. Även Elin och Mikaela (mina nya inhyrningar) ska vara med med sina hästar och det är även två andra tjejer som vill vara med men inte kunde just i morgon. Det ska bli jätteroligt att ha lite träningar här på gården, och så ska det såklart bli himla skoj att få Kaprifol tömkörd av Emeli igen.

IMG_4784

Från en av träningarna i Nårunga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.