Onsdagsplaner

Den ursprungliga planen för idag var att åka till Grönemads stallklubb och hoppa en runda med Kaprifol, men dagens prognos säger massa regn. Det är gräsbana hos Grönemad och eftersom Kaprifol är barfota kan jag inte brodda henne och då blir det lätt halt i det blöta gräset, så jag avanmälde mig i går. Det är ju inte jättekul att ”tävla” i spöregn heller + att parkeringen är i en sluttande gräsbacke och framhoppningen är ganska liten (på gräs) så regn gör detta till en ganska dum tävlingsplats för oss. Den ligger dock nära så vi åker väl dit en annan gång i stället!

Nu har jag i stället siktat in mig på en P&J i Essunga nästa vecka, även där är det (stor!) gräsbana men de flyttar in i ridhuset om det blir regn. Tänkte hoppa lite på lördag eller söndag här hemma och klura på om vi ska våga debutera den fasansfulla höjden av 80cm eller om jag fegar ur och tar 70cm, haha. Eller båda antagligen, när vi ändå åker iväg.

essunga

För att återkoppla till rubriken så kommer grävar-Martin till oss idag och gräver diket längs med vinterhagen + flyttar lite sten från gårdsplanen till vägen mellan gärdena. Detta har ju varit inplanerat länge men så kom det lite höskörd i vägen och sen tror jag han glömde bort oss lite, hehe. Men igår kom grävmaskinen och ikväll kommer själva Martin. Får se hur långt han hinner i kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.