Ett år tillsammans

Idag firar jag och min ridbana ett år tillsammans! Den 13 juli förra året gjorde jag premiärturen utan staket, med en hög med material som utsikt och med Loke i magen. Här är lite bilder från de första stegen!

Jag är fortfarande jättenöjd, såklart. Den är fin, hyffsad storlek och den finns där precis utanför stallet!! För underlagets del har inte vädret varit det bästa med stekande sol och enstaka häftiga regnskurar, då blir det ganska hårt, men vår harv-sladd fungerar helt okej. Dammar gör den också i detta vädret, men det får vi leva med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.