Dressyrat

Inför dagens terränghoppning blev det lite dressyrat igår på ny-regnad bana; skönt att slippa dammet! Kaprifol var himla fin när vi kommit igång, skoj skoj!

Ni som är uppmärksamma av er har kanske sett att Kaprifol fått ett nytt träns. Jag var lite trött på mitt gamla samt att jag har en del träns så jag tänkte att jag säljer det och så kan Kaprifol ärva Alices träns. Så jag sålde tränset och när jag satte på Alices träns kom jag ihåg att det ju var rätt slitet och lite trasigt, hehe. Så jag sökte runt lite och hittade ett fint begagnat träns som jag köpte, för 100kr billigare än vad jag sålde det förra tränset för :p Jag fick dessutom med en söt liten lyckoängel, det är ganska ”inne” nu bland alla hästbloggare så det känns ju bra att jag hänger med i utvecklingen, hehe.

Tränset är lite ”hoppigare” jämfört med det förra som var lite mer dressyrigt, men vi är ju inne lite i ett hoppstim nu så det passar väl fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.