Minisemester

Jag har som bekant inte semester förrän i september-oktober men idag hämtade Axel och Loke mig i Borås efter jobbet och så styrde vi bilen till Axels föräldrars stuga en timme bort. I morgon jobbar jag från stugan med AGA (som dock inte betyder slå i detta fallet) och flexar ut tidigt och sen åker vi till Axels kusiner ute på Bolmsö. Lite lyx på en vardag!

Unde kvällen här har vi badat i sjön (25 grader varmt!) och ätit egna hamburgare. Loke har precis somnat en trappa upp och en lugn kväll väntar. Det ska bli skönt faktiskt. Vi har många projekt igång hemma för tillfället så en liten andningspaus här ute var en bra idé.

På onsdag morgon släpper Axel och Loke av mig på jobbet igen och så möts vi hemma i vanlig tid sen på eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.