Sovmorgon!

Loke brukar ju vakna tjugo i sju- sju oavsett dag nuförtiden så det är väldigt sällan vi ställer en klocka på helgen. Förstå då min förvåning när jag slår upp ögonen och både barnet och katten sover gott och klockan är tio över nio!

Tio minuter senare vaknar barnet och vi går upp, jag behöver äta frukost och göra i ordning Kaprifol inför tömkörningen. Precis när jag plockat fram frukosten får jag ett meddelande från Emeli (som tömkör) och hon har räknat lite fel på tiden och blir väldigt tidig!! Haha. Jag stoppar i mig två mackor i alla fall och hinner inte ens ut till stallet innan Emeli har kommit. Men Kaprifol är nära stallet och ren så hon blir klar på ett kick! Träningen gick bra, jag har lite bilder också så jag skriver mer om det sen. Nu fika och sen mer arbete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.