Tömkörningsträning

Så var det äntligen tömkörningsträning igår igen! Det blev lite längre tid mellan tillfällena än tänkt då vi fick flytta fram datumet en omgång, men nu så! Kaprifol var fin och Emeli ställde lite högre krav på henne den här gången och Kaprifol ifrågasatte då lite om det verkligen var nödvändigt, och ja det var det ju tyvärr, hehe. Det som Kaprifol tyckte var svårt/jobbigt var att trava längs långsidan en bit innanför spåret, utan stöd från staketet och utan att Emeli skulle ”hålla henne i handen”, hon ville att Kaprifol skulle balansera upp sig själv lite bättre. Det blev lite vingligt och hackigt i tempot, men det löste sig efter en stund.

Fina fina hästen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.