Helgen stundar

Så sänker sig mörkret här på Kyrkedal Gård, och nu är det helg! Idag har Kaprifol fått hovarna verkade vilket var välbehövligt. Det är bara sex veckor sen sist men sen det började regna har hovarna växt lika snabbt som ogräset. Men nu är de fina igen! Hon fick springa av sig lite på ridbanan också, hade planerat in ”skrittrunda” så duktigt till idag, men det höll inte riktigt, haha. Nåja, i morgon är det tömkörningsträning i alla fall, alltid lika roligt. Jag sitter och ”passar” ugnen just nu där lite fika till i morgon bakas. Tanken var kladdkakemuffins men när smeten var gjort och skulle klickas i formarna upptäckte jag att formarna ju var slut, så det fick bli vanligt kladdkaka i stället. Eller ja, vi får väl se vad det blir, men känns inte som att det borde vara alltför stor skillnad… Det sämsta är ju att jag bjöd på kladdkaka sist jag hade fika med mig också, ingen variation här inte!!

I alla fall.

Idag har vi ”städat” lite efter oss på gården; traktorkärran har fått komma in i sitt hus och så även båten och sulkyn som blev utkörda ur ladan när halmen flyttade in. De fick komma in bredvid fårhuset, lite trångt men det funkar tills vidare. När traktorn ändå var igång sladdade vi banan också och krattade in kanterna. Så nu är den fin tills i morgon!

IMG_7478

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.