Babyshower

Idag har jag varit på Babyshower hos Camilla som väntar en (säkert jättesöt!) Alma i oktober. Jag har aldrig tidigare varit på en babyshower och de hade ingen av de andra heller, men jag tror nog vi fick med flera saker som man ”måste” ha! Lite presenter, blöjtårta, supergod tårta bakad av Camillas syster och så ”gissa bebisens ankomst” såklart. Jag gissade på 19:e oktober så jag förväntar mig att ni håller tummarna för mig!

Det var himla mysigt och trevligt 🙂

1 tanke på “Babyshower

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.