Hästig eftermiddag

Igår efter jobbet åkte jag till Gäsene för att hjälpa till på kvällens Pay&Cross. Jag tog emot anmälningar och sålde fika och rosetter. Det var inte ens tio starter så jag kunde även gå upp till terrängbanan och kika lite, och det gick ju ganska snabbt också eftersom det var så få.

1

När jag kom hem var det dags för läggning av liten pojke så det gjorde jag och efter det gick jag ut till stallet. Inte många minuters umgänge med familjen igår alltså 😉 Fast den här bruna sötnosen är ju också familj på sätt och vis.2

För Kaprifols del stod det tömkörning på agendan så jag gjorde i ordning henne för detta och gick ut till paddocken.

3

Hon var himla fin idag! Jag la lite extra tid på galopp-trav-galopp-övergångar och galoppen över lag och hon jobbade på riktigt fint. I slutet av passet fick jag ha paddockens lampa tänd, det mörknar allt på kvällarna nu!

4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.