För idag är det fredag

Fredag! Och lönefredag dessutom, lite extra trevligt. Vi har en trevlig helg framför oss också är jag ganska säker på. I morgon åker vi nämligen hem till mamma och är där över dan samt sover över. På söndag åker vi vidare till bror och hämtar hem våra kissemisskattungar! Eller vulkaner menar jag. Askja och Hekla.

39000309_521256404972746_853335887759540224_n

I veckan har jag ”förberett” lite för deras ankomst och inhandlat kattgodis och nån leksak och uppdaterat kattmatskålarna och givit dem en bricka så det inte kladdas så. Vi har även köpt en ny klöspelare då den gamla är rätt utsliten, denna nya har lite föer klättermöjligheter också!

Kattmaten står numera på avsatsen i trappan, jag minns inte om jag har sagt det tidigare, men det gör den i alla fall. Där kan inte Loke (eller hund på besök) komma åt den nämligen eftersom det är trappgrindar i vardera ände av trappan, smart va! Katterna kan gå förbi/i genom grindarna så det funkar fint. Idag ska jag köpa lite kattungemat och kattsand på vägen hem också, en kattlåda har vi fortfarande kvar men det var ett par år sedan den användes. Den tänkte vi placera i badrummet på övervåningen, där är inte Loke så ofta och när han är där är han sällan ensam. Kan tänka att det blir en rolig leksak annars, hehe.

På söndag tar vi alltså med oss busungarna hem och så är det även dressyrträning för mig och Kaprifol på eftermiddagen. Skoj skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.