Boule

Nu är jag hemkommen efter en Boulekväll med jobbet! Vi åkte i samlad trupp till Borås Bouleallians och intog fralla och kaffe/te innan vi fick höra spelreglerna för kvällen. Vi delades in i sex lag och fick tre banor så vi spelade mot varandra i tre olika omgångar.

Jag och min lagkamrat förlorade våra två första matcher, men den tredje vann vi efter ett riktigt bra avslut och vi fick båda in tekniken lite bättre mot slutet. Inte så lätt det där! Banorna var lite gropiga och lutande så det var inte helt självklar var kloten skulle rulla.

Till sist hade vi ett segrande lag i alla fall (jag och min kamrat blev fyra av sex lag) och priser delades ut. Riktigt lyckad kväll och alla verkade ha trevligt! Boule är kanske inte det första man tänker på när man tänker Friskvårdsaktivitet eller företagskväll, men det var inte så dumt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.