Till sist!

Förra sommaren började vi måla på våra byggnader och sågverket blev klart och maskinhallen blev halvvägs målad. Idag känns det riktigt gött att kunna skriva att även maskinhallen är färdigmålad! (på det röda alltså, hehe) Det tog sin lilla tid med den där sista långsidan (det har ju inte riktigt prioriterats alltid), men nu så!

Förra året avslutades det här:

IMG_76003

I år har jag målat lite då och lite då och kommit allt närmare slutet. Tidigare i veckan var det inte mycket kvar och även om den här långsidan har varit rätt seg fullkomligt älskar jag att det blir sån skillnad direkt.

IMG_6125

Medan Loke sov middag idag efter en rolig veckans barnträff målade jag de sista brädorna och jag hann även skrubba bort lite smuts runt ena fönstret. Jag har ju en semestervecka kvar så jag kanske hinner snygga till fönstren lite till om vädret blir så fint som det ser ut just nu.

IMG_6177

Klart! Den sista färgburken hade dock en lite annan nyans än de tidigare, men det syns väl lite mindre med tiden.

IMG_6182

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.