Underbar fredag

Idag har jag jobbat hemifrån, och det var hur härligt som helst. Jag fick en timmes sovmorgon men började ändå jobba nästan samma tid som vanligt. Det gick över förväntan att jobba hemma samtidigt som Loke och Axel också var hemma. Viss distraktion var det ibland dock!

IMG_6494

Vid klockan tio gick de dock till veckans barnträff och sen åkte de direkt vidare till Alingsås där Axel grejade med lite jobbrelaterade grejer. De var inte hemma förrän strax efter klockan fem så jag hade gott om tid att jobba i lugn och ro. Helt ensam hemma! Det är inte ofta nuförtiden, jag som älskar att vara ensam hemma. Det var hur skönt som helst, ”trots” att jag satt och jobbade större delen av tiden.

Jag tog dock en längre lunchpaus och red ut en sväng i skogen med Kaprifol, 6km med mycket trav och galopp! Underbart.

Svettigt värre med denna päls när vädret är så härligt! Jag lämnade in min klippmaskins skär till slipning i början av veckan, men så fort de är tillbaka ryker en del av pälsen helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.